ArtHelsinki messut

Kaikki messuille!
 


Galleria Katariina tuo ArtHelsinkiin kuusi ajankohtaista taiteilijaa: Viljami Heinonen, Ismo Hyvärinen, Jari Jula, Laura Pohjonen, Vaula Siiskonen ja Maria Wolfram. Lisäksi messutilassa nähdään Kimmo Ojaniemen veistoksia.

 "Nykytaiteen messut ArtHelsinki tarjoaa yleisölle laajan ja kiinnostavan katselmuksen nykytaidetta sekä mahdollisuuden tehdä taidehankintoja suoraan messuilta.

Kuudetta kertaa järjestettävä ArtHelsinki tuo nykytaiteen ja taideteokset Habitare-sisustusmessujen yhteyteen 18.-22. syyskuuta Helsingin Messukeskukseen.


Kotimaista ja kansainvälistä taidetta
ArtHelsinki tarjoaa vierailleen uniikin taide-elämyksen. ArtHelsingissä on mukana merkittäviä nykytaiteen gallerioita Suomesta sekä useita gallerioita ulkomailta. Esillä on taidetta eri muodoissaan, kuten maalaustaidetta, grafiikkaa, veistotaidetta, video- ja mediataidetta. Lisäksi ArtHelsingissä on oma alue taideteollisuudelle ja taidekäsityölle. Tapahtumassa on mahdollisuus hankkia taidetta upeasta teoskatselmuksesta.


Halli 5 täynnä taidetta
ArtHelsinki-messut löydät Messukeskuksen hallista 5. Samaan aikaan ArtHelsingin kanssa järjestetään Habitare, ValoLight-valaistustapahtuma sekä antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtuma Salonki, joka sijaitseen viereisessä hallissa 4. 

 
AUKIOLOAJAT
Yleisölle:
perjantaina 20.9. klo 10-19
lauantaina 21.9. klo 10-18
sunnuntaina 22.9. klo 10-18